Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2008

Σχόλιο στην ανάρτηση της Αλεξίας (προηγούμενη αναδημοσίευση)

Σχόλιο στην ανάρτηση της Αλεξίας (προηγούμενη αναδημοσίευση).

Στη προηγούμενη αναδημοσίευση της Αλεξίας στις 27 Φεβρουάριος 2008 3:53 πμ

Ανέβασα το παρακάτω σχόλιο:

http://nasosgr-zangi.blogspot.com/

Αγαπητή Αλεξία, δεν θα σχολιάσω το άρθρο σου, αλλά το χώρο που το φιλοξενείς.

Το όποιο δίκαιο σου χάνεται μέσα στη λάσπη των δήθεν αγανακτισμένων υβριστών, είναι οι συνήθεις αφελείς οι οποίοι άθελα τους εμπλέκονται στην δίνη της εξουσιαστικής εξυπηρέτησης για λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας της καθεστηκυίας τάξης και χαλιναγώγησης της ελεύθερης συνταγματικής διάταξης όπου :

"Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του Κράτους".

Αλλά και να προβοκάρουν εσκεμμένα στις ίδιες συνταγματικές διατάξεις του Άρθρου 14, όπου Υπάρχουν και οι περιορισμοί όπου :

"Καθένας ο οποίος θίγεται από ανακριβές δημοσίευμα ή εκπομπή έχει δικαίωμα απάντησης, το δε μέσο ενημέρωσης έχει αντιστοίχως υποχρέωση πλήρους και άμεσης επανόρθωσης. Καθένας ο οποίος θίγεται από υβριστικό ή δυσφημιστικό δημοσίευμα ή εκπομπή έχει, επίσης, δικαίωμα απάντησης, το δε μέσο ενημέρωσης έχει αντιστοίχως υποχρέωση άμεσης δημοσίευσης ή μετάδοσης της απάντησης. Νόμος ορίζει τον τρόπο με τον οποίο ασκείται το δικαίωμα απάντησης και διασφαλίζεται η πλήρης και άμεση επανόρθωση ή η δημοσίευση και μετάδοση της απάντησης". Κλπ

Εσύ ως αυριανή νομικός γνωρίζεις καλύτερα και που μπορεί να οδηγεί και η ανεξέλεγκτη ανάρτηση υβριστικών σχολίων.

Πολύ θα σε παρακαλέσω να συναισθανθείς την παγίδα που μας παίζουν, όλοι αυτοί που δήθεν ενοχλούνται από τα συκοφαντικά δημοσιεύματα κλπ που ακούμε όλοι εμείς οι υποψιασμένοι του ελεύθερου διαδικτυακού χώρου.

Ζητάνε ("χρησιμοποιούν") μέσα από τις προβοκατόρικες αυτές δημοσιεύσεις να φιμώσουν τα ελεύθερα blogoistολογια μας, με την "οικειοθελή" αλλά αφελή συμμετοχή των δήθεν αγανακτισμένων - πλην όμως κακοπροαίρετων υβριστών.

Σε παρακαλώ λοιπόν μιας και έχεις κωδικό δημοσίευσης ρύθμισε τις αναρτήσεις των χρηστών με την επιλογή μέσω με Google λογαριασμών και όχι Οποιοσδήποτε - περιλαμβάνει ανώνυμους χρήστες

Όπως παρακάτω (Ρυθμίσεις BLOG):

Σχόλια Εμφάνιση Απόκρυψη
Σημείωση: Η επιλογή "Απόκρυψη" δε διαγράφει τα υπάρχοντα σχόλια - Μπορείτε να τα προβάλετε οποιαδήποτε στιγμή ξανά-επιλέγοντας "Προβολή".

Ποιος Μπορεί Να Σχολιάσει;

"Οι εγγεγραμμένοι χρήστες - περιλαμβάνουν OpenID
Χρήστες με Google λογαριασμούς"Κάθε άλλη επιλογή σου με βάζει σε σκέψεις που δεν θέλω να υιοθετήσω.

Σε ευχαριστώ και ελπίζω η ελευθερία του έντιμου χρήστη να μην διαταραχθεί.

ΥΣ: Η εισαγγελία γνωρίζει τις IP των ανωνύμων χρηστών, οι ίδιοι δεν το γνωρίζουν ότι τους γνωρίζουν ;

Γιατί αυτή η υποκριτική περί ανωνύμων χρηστών

Σε θερμοπαρακαλώ μη τους δίνεις τροφή για περαιτέρω συνέχιση των περιορισμό της διαδικτυακής ελευθερίας μας.

Διέγραψε τα υβριστικά σχόλια και απαίτησε η κάθε ανάρτηση να είναι μέσω λογαριασμού.

Με κατανόηση στη πικρία σου αλλά περιμένω να προστατεύσεις και εμάς τους χιλιάδες ανώνυμους διαδικτυακούς χρήστες, που χρησιμοποιούμε τις απαραίτητες διαδικτυακές (νόμιμες) ταυτότητες (email – URL – εκτός από την IP μας)

nasosgr.zangi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: