Πέμπτη, 1 Μαΐου 2008

Η ακρίβεια στην αιχμή της αντιπολιτευτικής τακτικής του ΠΑΣΟΚ

Σύσκεψη στο Καστρί
Η ακρίβεια στην αιχμή της αντιπολιτευτικής τακτικής του ΠΑΣΟΚ

ΑΠΕ
Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης
Αθήνα
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο


Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, λόγω της ακρίβειας και του υπερδανεισμού των νοικοκυριών, πρόκειται να βρεθούν στο επίκεντρο της αντιπολιτευτικών πρωτοβουλιών του ΠΑΣΟΚ τις αμέσως προσεχείς ημέρες, σύμφωνα με τον γραμματέα του Κινήματος Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος είχε συνεργασία με τον Γ.Παπανδρέου στο Καστρί.

Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ σημείωσε την Τετάρτη ότι μια πρώτη γεύση του πως θα κινηθεί το ΠΑΣΟΚ στο επόμενο διάστημα θα δοθεί με το μήνυμα του Γ.Παπανδρέου για την Πρωτομαγιά.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «την πιο επιθετική ακρίβεια της Ευρώπης», ενώ σχετικά με την υπερχρέωση των καταναλωτών υπενθύμισε τις πέντε προτάσεις του κόμματος και προανήγγειλε πρόταση νόμου.

Ο κ. Ραγκούσης είπε ότι η καμπάνια του ΠΑΣΟΚ για την ακρίβεια θα συνεχιστεί, υπενθυμίζοντας ότι τη Δευτέρα συζητείται στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση βουλευτών του Κινήματος για το θέμα αυτό.

Παράλληλα, ο κ. Ραγκούσης, αφού επιβεβαίωσε την καλή πορεία της υγείας του κ. Παπανδρέου, σημείωσε σχετικά με τη συμφωνία για τον αγωγό South Stream ότι το ΠΑΣΟΚ περιμένει πλήρη ενημέρωση από τον πρωθυπουργό προκειμένου να βγάλει συμπεράσματα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


======================================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν", [(qui tacet consentire videtur) (=όποιος σιωπά φαίνεται ότι συναινεί), κατά το ρωμαϊκό δίκαιο].

Δεν υπάρχουν σχόλια: