Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2008

Προσχέδιο τροποποίησης του Ν.2439/ 1996,

Προσχέδιο τροποποίησης του Ν.2439/ 1996
Αντιγραφή από www.sysmed.gr, Σάββατο 17 Μαΐου 2008
Αναφορά Αγαπητές συναδέλφισσες – Αγαπητοί συνάδελφοι.
Το διάστημα που διανύουμε ίσως καταστεί το κρισιμότερο στην επαγγελματική μας διαδρομή εντός του χώρου των Ενόπλων Δυνάμεων, με ανακατατάξεις και αναπροσαρμογές, που ενδεχομένως να αναδιαμορφώσουν τη μετέπειτα προσωπική και οικογενειακή πορεία μας, αναφορικά με τα ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, μισθολογικά και περί προαγωγών θεσμοθετημένα δικαιώματά μας. Ίσως για το καλύτερο, ίσως για το χειρότερο. Μόνο η ιστορία θα το αναδείξει και θα το θεραπεύσει. Η ιστορία γράφεται από ανθρώπους για ανθρώπους, με τη συμμετοχή των ιδίων.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ΄ αριθμ. 1575/2008 απόφασή του αναγνώρισε την ίδρυση σωματείου, εντός των τάξεων των Ενόπλων Δυνάμεων, με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ».

Το σωματείο ευελπιστούμε ότι θα γίνει φορέας έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων για τα παραπάνω δικαιώματά τους, ώστε τούτα με τη συνέχειά τους, διαποτισμένα από συναδελφική – διακλαδική αλληλεγγύη, να σκεφτούν και να αποφασίσουν ό,τι το καλύτερο.

Παραθέτουμε παρακάτω προσχέδιο τροποποίησης του Ν.2439/ 1996, που επεξεργάζεται το ΥΕΘΑ και περιήλθε με e-mail στο σωματείο μας και παρακαλούμε όπως, μετά από προσεκτική μελέτη του, μας ενημερώσετε σχετικά με σκέψεις και προτάσεις σας.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Τσουκαράκης Ανέστης, Λοχαγός

Ο Γεν. Γραμματέας Παπαδάκης Γεώργιος, Ανθυποπλοίαρχος ΠΝ


OMHROI.GR> ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ- Νέα κριτήρια στην εξέλιξη


========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν", [(qui tacet consentire videtur) (=όποιος σιωπά φαίνεται ότι συναινεί), κατά το ρωμαϊκό δίκαιο].

Δεν υπάρχουν σχόλια: